Español Català
Cafereria-Restaurant Mil·lenium Montblanc

Coneix-nos...

Benvinguts a la plana web del nostre restaurant.

Som un negoci familiar situat a bonica vila medieval de Montblanc (Tarragona). Vàrem inaugurar el nostre establiment al desembre de 1999. Des de llavors, hem treballat cada dia per a millorar el nostre servei.

Local climatitzat amb tots els serveis

El nostre local esta dividit en dos ambients climatitzats (cafeteria i menjador) i a l'estiu pots gaudir de la fresqueta a la nostra terrassa. A l'interior, tenim servei de wifi gratuïta pels nostres clients.

Un espai acollidor per a les vostres celebracions

El nostre menjador té un aforament de 40 comensals (ampliables fins a 60) per acollir les vostres celebracions familiars (comunions, batejos, etc.).

També podeu celebrar els vostres sopars d'empresa o d'amics... La sala esta equipada amb projector i pantalla per a fer una mica més especials les vostres trobades.

 

 

 

 

Cafeteria-restaurant Mil·lenium Montblanc Cafeteria-restaurant Mil·lenium Montblanc Cafeteria-restaurant Mil·lenium Montblanc Cafeteria-restaurant Mil·lenium Montblanc Cafeteria-restaurant Mil·lenium Montblanc
RESTAURANT-CAFETERIA MIL·LENIUM - MONTBLANC
Muralla Sta. Tecla, 6 baixos - 43400 Montblanc (Conca de Barberà) - Tel. 977 86 02 87 - info@milleniummontblanc.com
Inici  I Coneix-nos  I Tastan's  I La nostra carta  I Menú Diari  I Menú de Cap de Setmana  I Galeria de fotos  I Reserva taula  I On som?

XD Creacions