Español Català
Cafereria-Restaurant Mil·lenium Montblanc
Cafeteria-restaurant Mil·lenium Montblanc Cafeteria-restaurant Mil·lenium Montblanc Cafeteria-restaurant Mil·lenium Montblanc

Tastan's...

Al nostre restaurant hi trobareu una gran varietat de plats de cuina casolana catalana feta amb els ingredients de temporada de la millor qualitat.

Cuinem talment com ho feia l'avia anys enrera, amb la tradició culinaria que ha passat de pares a fills, a foc lent i sense presses, perque les qualitats d'un bon àpat arribin a taula conservant les millors propietats i el sabor característic de casa. Però també hi podras tastar la frescor i la innovació de plats més actuals.

Si ho demanes, al nostre restaurant et podem preparar cuina adaptada per a intoleràncies alimentàries en la millor mesura possible.

Menus personalitzats per a grups

Al nostre establiment oferim un complet menú diari i de cap de setmana, i si ho preferiu, us podem preparar menús adaptats a les vostres necessitats.

Som especialistes en àpats per grups: Us preparem des de menús informals per a trobades familiars o d'amics, fins als plats més exquisits per a les celebracions familiars de més compromís.

Servei de càtering

Si ho preferiu, podeu encarregar-nos qualsevol dels plats de la nostra carta i venir-lo a recollir al nostre local. Podeu fer les vostre comandes al telèfon: 977 86 02 87

RESTAURANT-CAFETERIA MIL·LENIUM - MONTBLANC
Muralla Sta. Tecla, 6 baixos - 43400 Montblanc (Conca de Barberà) - Tel. 977 86 02 87 - info@milleniummontblanc.com
Inici  I Coneix-nos  I Tastan's  I La nostra carta  I Menú Diari  I Menú de Cap de Setmana  I Galeria de fotos  I Reserva taula  I On som?

XD Creacions